Σύνδεσμοι

Εδώ και 36 χρόνια η εταιρεία μας ακολουθεί σταθερή πορεία αναγνώρισης και καταξίωσης στον χώρο της επισκευής φορτηγών αυτοκινήτων, λεωφορείων, μηχανών θαλάσσης και βιομηχανικών κινητήρων SCANIA. Το συνεργείο μας διαθέτει πιστοποίηση D.O.S (Dealer Operation Standard) από τον επίσημο Σουηδικό οίκο SCANIA CV AB και είναι εξουσιοδοτημένο να πραγματοποιεί οποιαδήποτε εργασία συντήρησης και επισκευής οχημάτων SCANIA.

Με άριστες εγκαταστάσεις, σύγχρονα εργαλεία και συνεχή κατάρτιση του προσωπικού μας είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε άριστο service και σε φορτηγά αυτοκίνητα και λεωφορεία IVECO για τα οποία το συνεργείο μας διαθέτει την πιστοποίηση και είναι εξουσιοδοτημένο από την εταιρεία ώστε να εκτελεί τις απαραίτητες εργασίες συντήρησης και επισκευής των οχημάτων.

Ακόμη το συνεργείο μας είναι εξουσιοδοτημένος επισκευαστής λεωφορείων και συνεργαζόμενος επισκευαστής φορτηγών ISUZU. Στις κάθετες μονάδες μας θα βρείτε εξειδικευμένο προσωπικό που χρησιμοποιεί σύγχρονες μεθόδους διάγνωσης και τις πιο εξελιγμένες τεχνικές επισκευής για οχήματα ISUZU.